Jump to content


Photo
- - - - -

Graphics card problem


  • Please log in to reply
2 replies to this topic

#1 dimreepr

dimreepr

    Scientist

  • Senior Members
  • 3,405 posts
  • LocationStonehouse, Gloucestershire.

Posted 1 July 2016 - 03:23 PM

I've recently acquired a Dell optiplex 960, it works fine but the graphics card has only one output and I need two so I decided to swap with my old machine, a Radeon Sapphire HD 3650.

 

I had no output and windows didn't startup, any ideas?


  • 0

Perchance he for whom this bell tolls may be so ill, as that he knows not it tolls for him; and perchance I may think myself so much better than I am.... -John Donne.

 

 

WARNING ...Participation in topics I start can seriously affect you’re grades... WARNING


#2 studiot

studiot

    Genius

  • Senior Members
  • 6,357 posts
  • LocationSomerset, England

Posted 1 July 2016 - 04:22 PM

Have you loaded the Radeon drivers?

 

Look in the bios and see if you can transfer control to the onboard graphics, if there is one and use that.

The output may have a cap over it as Dell have also fitted a higher graphics card.

It may also be that when you removed the old card control transferred automatically to the onboard graphics.

 

Edit oops I missed one of phi's darn commas.   :-(


Edited by studiot, 1 July 2016 - 04:23 PM.

  • 1

#3 dimreepr

dimreepr

    Scientist

  • Senior Members
  • 3,405 posts
  • LocationStonehouse, Gloucestershire.

Posted 1 July 2016 - 04:36 PM

Thanks Studiot, bios problem solved.  :-)


Time for the hateful eight, l8rs...


  • 0

Perchance he for whom this bell tolls may be so ill, as that he knows not it tolls for him; and perchance I may think myself so much better than I am.... -John Donne.

 

 

WARNING ...Participation in topics I start can seriously affect you’re grades... WARNING





0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users